На Кіровоградщині з незаконного обігу вилучено валюти на майже 300 тисяч гривень

Вересень 30, 2015 | Стрічка | Переглядів: 1769 | Коментарі: 0

За результатами відпрацювання, що тривало з 21 по 29 вересня, працівниками Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС в області виявлено 7 правопорушень, пов’язаних з валютними операціями.

За цими фактами складено адміністративні протоколи за статтею 162 «Порушення правил обміну валюти» КУпАП, якою передбачено покарання у вигляді штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.

Кировоград: ведун дал советы горожанам (ФОТО)

Із незаконного обігу вилучено близько 12,2 тисяч доларів США, більше 14 тисяч гривень, 150 євро та півтори тисячі російських рублів.
Правоохоронці продовжують вживати заходів, спрямованих на виявлення осіб, причетних до здійснення незаконних валютних операцій, та припинення таких правопорушень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool