День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Грудень 12, 2008 | Стрічка | Переглядів: 3150 | Коментарі: 0

У неділю, 14 грудня, в Україні відзначатимуть День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Звернення голови обласної державної адміністрації Василя Моцного та голови обласної ради Миколи Сухомлина до ліквідаторів аварії з цієї нагоди.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС! Минає вже двадцять третій рік після найстрашнішої у світовій історії техногенної катастрофи, яка нечуваною бідою увійшла в наше життя і ще довго нестерпним болем нагадуватиме про себе навіть прийдешнім поколінням.

Ви першими стали на боротьбу зі страшним невидимим ворогом, ціною власного здоров’я, а багато ваших побратимів – і ціною власного життя, захистили не лише Україну, а й усе людство. Доземний вам уклін, довічна вдячність за ваші героїзм і самопожертву. На Кіровоградщині мешкає більше чотирнадцяти тисяч громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, з них 8,5 тисяч –ліквідатори, ті, хто взяв на себе хрест приборкання радіаційної стихії і пройшов через усі кола ядерного пекла. Будьмо ж гідними пам’яті загиблих, шануймо тих, хто сьогодні поряд із нами. Наш спільний обов’язок – оточити їх належною турботою та увагою. Щиро бажаємо вам, шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, щастя, міцного здоров’я, життєвого оптимізму, добра і затишку у родинах.

Голова державної адміністрації Василь МОЦНИЙ

Голова обласної обласної ради  Микола СУХОМЛИН


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool