Задля збагачення зловмисник залишив ціле село на Кіровоградщині без електроенергії

Липень 22, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1766 | Коментарі: 0

Крадіжка алюмінієвих дротів у селі Кандаурово Кіровоградського району сталася вночі. Зловмисник пилкою вирізав дроти, внаслідок чого населений пункт було знеструмлено. Звичний ритм життя у селі порушено: житлові будинки без електроенергії та ще й без водопостачання, місцева насосна станція зупинена. Наступного дня селяни виявили, що такі негаразди виникли через злочин, та забили на сполох. Повідомлення про крадіжку до райвідділу міліції надійшло вже від керівництва РЕМ ВАТ «Кіровоградобленерго». У результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося в той же день встановити особу зловмисника, ним виявився раніше судимий непрацюючий 31-річний мешканець міста Кіровограда, та одразу затримати його, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».  Незабаром після нічних «походеньок» підозрюваному вдалося продати викрадений алюмінієвий дріт фізичній особі, однак виручив він небагато. А от вартість викраденого майна фахівці ВАТ «Кіровоградобленерго» оцінили у більш як 5 тисяч гривень. Щоправда відшкодування такого злодіяння коштуватиме майже вдвічі більше, адже збитки під час відновлення електричних дротів підприємство несе чималі. По даному факту порушено кримінальну справу за ч. 2. ст. 185 ККУ, частину викраденого вилучено, проводиться слідство.

ВЗГ УМВС України в Кіровоградській області

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool