Понад 30 тис. поїздів відправила Одеська залізниця в I півріччі 2009 року

Липень 15, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1803 | Коментарі: 0

Завдяки позитивній реакції пасажирів на заклики купувати квитки заздалегідь залізничники мають змогу оперативно призначати додаткові поїзди на найбільш популярні напрямки. Дефіциту квитків навіть у передсвяткові та святкові дні не було зафіксовано. На жаль, збитки від перевезення пасажирів пільгових категорій «з’їдають» заощаджені кошти та зводять нанівець усі намагання магістралі досягнути позитивної динаміки в роботі пасажирського сектора. Тільки за шість місяців 2009 року борг Міністерства освіти і науки перед Одеською залізницею склав 7,5 млн. грн., а надійшло лише 1,9 млн. грн. У той же час компенсації залізниці за перевезення на пільгових умовах дітей віком від 6 до 14 років не передбачено взагалі. Гострим і проблемним залишається для магістралі й питання відшкодувань обласних держадміністрацій за перевезення пільговиків, про це інтернет-видання «FotoInform» повідомила прес-служба Одеської залізниці. Однак навіть у таких умовах Одеська залізниця виконує покладені на неї обов’язки з перевезення пасажирів та вантажів і надалі залишається соціальним видом транспорту.

2


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool