You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Кіровоградець скоїв розбійний напад із застосуванням травматичної зброї!

Липень 28, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1735 | Коментарі: 0

Підозрюваний вже раніше потрапляв у поле зору правоохоронців, більш того, був судимий і відбув покарання за злісне хуліганство. Повернувшись з місць позбавлення волі, чоловік знайшов роботу по ремонту квартири. Напередодні злочину, до жінки, яка найняла його, зайшла племінниця. Вона розповіла тітці, що найближчим часом збирається відремонтувати і свою квартиру, а також облаштувати її системою автономного опалення, на що вже зібрала необхідні кошти. Думки про те, що в будинку неподалік лежать гроші, не давали чоловіку спокійно жити. Він цілими днями обмірковував план, який згодом і спробував втілити у життя. Пізнього вечора, коли за розрахунками нападника жінка повинна була бути вдома сама, в двері її квартири постукали. Потерпіла відчинила та побачила перед собою чоловіка у чорній масці з прорізами для очей та пістолетом у руці. Зловмисник забіг до помешкання і почав вимагати у господині гроші, проте дуже скоро з’ясував, що жертва знаходиться вдома не одна. Її друг намагався чинити опір. Побоюючись бути затриманим на місці злочину, нападник тричі вистрелив в нього. Пошуки грошей зайняли деякий час, проте, не зважаючи на всі зусилля, в квартирі вдалося знайти лише 130 гривень, дві ікони, два мобільних телефони, срібний ланцюжок та банківську платіжну картку. Не отримавши очікуваної суми, зловмисник  втік, а 39-річна потерпіла зателефонувала до міліції. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного через кілька днів. Про це  інтернет-видання «FotoInform» повідомили  з ЦГЗ УМВС України в Кіровоградській області.  За даним фактом порушено кримінальну справу, проводиться слідство та перевіряється причетність особи до скоєння інших подібних злочинів.

ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool