50-річний ювілей частини рятувальники відзначили на славу

Липень 03, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1622 | Коментарі: 0

У актовій залі зібралися люди, які багато років віддали службі у частині та молоді рятувальники загону. Особовий склад завжди тримав руку на пульсі всіх надзвичайних подій та ситуацій, брав участь у ліквідації наслідків аварій та НС не лише на території області, а й далеко за її межами, за що неодноразово отримував відмінні оцінки від вищого командування. Ветерани частини добре пам’ятають, який непростий шлях реформування за тривалий час існування їм довелося пройти, проте поставлені задачі завжди виконувалися на найвищому рівні, повідомляє інтернет-видання «FotoInform». Чимало слів-вітань лунало на їх адресу. Поздоровив присутніх і начальник головного управління МНС України в Кіровоградській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак. Він подякував всім за значний внесок у розбудову частини та вручив працівникам пожежно-рятувальної служби регіону чергові звання, почесні грамоти. Зокрема, начальник аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУМНС в області підполковник служби цивільного захисту Віктор Куртичан привітав іменинників червня та вручив їм подарунки. Щиро вітаємо ювілярів і сподіваємося, що ще не один славетний ювілей вони зустрінуть разом.

50-річний ювілей частини рятувальники відзначили на славу

50-річний ювілей частини рятувальники відзначили на славу


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool