«Зірка» U-19 розійшлася миром із земляками з «Олімпіка»

Лютий 13, 2017 | Спорт | Переглядів: 1505 | Коментарі: 0

«Зірка» U-19  на поле зі штучним покриттям головної спортивної арени Кіровоградщини, в досить цікавому та динамічному протистоянні, за мінусової температури, розійшлася миром із земляками з «Олімпіка» – 1:1.

Як завжди, в контрольних поєдинках зимового міжсезоння наставник нашого юнацького складу Руслан Бідненко багато експериментував, випробовуючи різні зв’язки виконавців, перевіряв потенційних новачків, які отримали трохи більше ігрового часу, ніж основні футболісти. Це було пов’язане з тим, що кілька днів до цього було досягнуто непростої перемоги над запорізьким «Металургом».

Якщо ж повернутися до поєдинку з «Олімпіком», то дебют зустрічі залишився за підопічними Юрія Кєвліча. Суперники «Зірки» більше контролювали м’яч, частіше створюючи небезпечні моменти біля воріт Марка Медведєва. Номінальні гості турбували нашого воротаря ударами із середньої та дальньої дистанції, а кілька поспіль кутових також змусили захисників і голкіпера господарів серйозно попрацювати. Але поступово, ближче до середини першого тайму, підопічним Руслана Бідненка вдалося вирівняти ситуацію на полі та провести кілька разючих контрвипадів. Найчастіше «червоно-жовті» задіювали правий фланг своєї атаки, куди поперемінно вривався хтось із гравців, роблячи націлену передачу на набігаючого із глибини форварда. У кількох епізодах нашому нападнику не вистачило буквально миті для того, щоб випередити захисників або воротаря «Олімпіка». А ще був небезпечний удар метрів із 18-ти, зліва, ближче до кута штрафного, коли м’яч у лічених сантиметрах розминувся з дальнім кутом воріт. Було у наших футболістів кілька потенційно небезпечних стандартів, що викликали метушню у штрафній площі конкурентів, але до акцентованого завершального удару справа не дійшла.

Ближче до кінцівки першого тайму, після ряду замін, гравці «Зірки» спробували зіграти у високий пресинг, що викликало певні складнощі при виході суперника з оборони в атаку. Коли ж здавалося, що «Зірка» перехопила ініціативу та стала диктувати «Олімпіку» свої умови, виникла необов’язкова втрата на власній половині поля, що змусило переривати небезпечний вихід опонентів ціною порушення правил. Штрафний удар, метрах у 18-ти від воріт, взявся пробивати Олег Коломієць і «поклав» м’яч у нижній кут воріт Марка Медведєва – 0:1.

Зрозуміло, що підопічні Руслана Бідненка кинулися відіграватися й кілька разів були близькими до успіху. Але після відмінного проходу правим флангом і прострільної передачі у воротарський майданчик, ніхто не встиг завдати удару. На черговий же штрафний удар із 17-ти метрів зреагував голкіпер «Олімпіка», а повторне добивання з-за меж штрафного прийшлося вище цілі. Таким чином, на перерву суперники пішли за мінімальної переваги «Олімпіка».

Другий тайм почався з небезпечного моменту біля воріт «Зірки», коли форвард суперників, після передачі зліва, зіграв на випередження й пробивав у дотик трішки неточно. Але в подальшому конструктивніше та цікавіше атакували господарі поля. При цьому дуже активно працював лівий фланг, де захисники просто не встигали за нашими швидкими гравцями. Саме після прориву зліва та передачі від лінії поля, на набігаючого партнера, виник стопроцентний гольовий момент. Але неймовірним чином воротар гостей двічі відбивав удари гравців «Зірки». І все ж, такий серйозний натиск приніс заслужений успіх. Правда, гол вийшов дещо курйозним. Після подачі кутового не розібралися голкіпер і захисник «Олімпіка» вразив власні ворота – 1:1.

Після цього ігровою ініціативою міцно володіли підопічні Руслана Бідненка, але гості не відсиджувалися в обороні, намагаючись контратакувати за першої-ліпшої нагоди. В одному з моментів арбітр мав підстави призначати пенальті у ворота «Олімпіка», але вирішив, що це було чисто ігрове зіткнення. Потім був кутовий, після якого воротар зіграв невпевнено, але його підстрахували захисники, які заблокували удар із меж штрафного. Трохи пізніше, після багатоходової комбінації господарів, воротар гостей зреагував на класний удар з-за меж штрафного, перевівши м’яч на кутовий. А ближче до кінцівки зустрічі «прокинулися» підопічні Юрія Кєвліча, які провели кілька хороших атак лівим флангом, що завершувалися прострільними передачами в штрафну, де нашому воротареві та його партнерам коштувало чималих зусиль відбитися.

Але завершальні хвилини пройшли в атаках господарів поля, які не використали кілька хороших шансів для того, щоб вирвати перемогу. Хоча, за такої динамічної та насиченої єдиноборствами зустрічі, нічия – 1:1, все ж, була справедливим результатом.

 

Підводячи підсумок цього протистояння, наставник «Зірки» U-19 Руслан Бідненко зазначив:

 

- У першому таймі ми дали можливість зіграти хлопцям, які не потрапляють в основу, та потенційним новачкам. Тому суперники часом володіли ініціативою та створювали нам проблеми. Взагалі, ми сьогодні повинні були грати без основних гравців. Але, коли гра стала складатися не на нашу користь, довелося вносити корективи й задіяти декількох провідних виконавців. Так що в другому таймі фрагментами ми виглядали непогано, але належного настрою для перемоги не вистачило. Та й далося взнаки те, що хлопці основного складу не повністю відновилися після гри із запорізьким «Металургом». Хоча ті гольові можливості, які створили у другому таймі, потрібно було реалізовувати. Та не вистачило майстерності. В цілому, скажу, що, як такої, гри сьогодні в нас не вийшло. Виділяти нікого не буду, як і розповідати про наші рішення із приводу змін у складі. Для цього час іще не настав...


 

«Зірка» U-19 (Кропивницький) – «Олімпік» (Кропивницький) – 1:1 (0:1).

11 лютого 2017 року (субота). Початок о 14:00. Кропивницький. Стадіон «Зірка» (поле зі штучним покриттям). – 6 С. 50 глядачів. Товариський матч.

Арбітр: Єгор Кєвліч (Кропивницький).

Асистенти арбітра: Сокуренко Ярослав (Кропивницький), Бондаренко Сергій (Кропивницький).

«Зірка» U-19: 43. Медведєв Марк, б/н. потенційний новачок, б/н. потенційний новачок, 58. Смиченко Данило (к/к), 51. Куцев Євген, 65. Бут Олег, 49. Хруленко Олександр, б/н. потенційний новачок, б/н. потенційний новачок (97. Дністрянський Олександр, 20; 70. Клочан Владислав, 58), б/н. потенційний новачок (97. Дністрянський Олександр, 85), б/н. потенційний новачок. Старший тренер: Бідненко Руслан.

Голи: 0:1, Коломієць Олег (28); 1:1 (53, автогол).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool