У Кропивницькому відбулись змагання з панкратіону (ФОТО)

Грудень 03, 2021 | Спорт | Переглядів: 1762 | Коментарі: 0

Щороку згідно з календарним планом фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» рятувальники Головного управління ДСНС в області та працівники силових структур Кіровоградщини беруть участь у змаганнях з різних видів спорту в рамках «Динаміади».

3 грудня відбулись змагання з панкратіону. За звання найкращих боролись п’ять  команд. Вболівати за нашу команду та підтримати колег прибув начальник Головного управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, якого цьогоріч було обрано президентом федерації панкратіону м. Кропивницький.

Панкратіон – це відроджений давній олімпійський вид єдиноборств, у якому поєднались прийоми боротьби та кулачного бою, причому з дуже жорсткими прийомами.

Службу порятунку у змаганнях представляли сім спортсменів у кожній ваговій категорії: Дмитро Баглюк, Станіслав Толкач, Олександр Пшеничний, Анатолій Ребець, Артем Тіньков, Олександр Забілястий та Ігор Лещенко.

У нелегкій і напруженій боротьбі за загальним підсумком наша команда виборола «бронзу».

У Кропивницькому відбулись змагання з панкратіону

У Кропивницькому відбулись змагання з панкратіону

ГУ ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool