You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кіровограді розпочалися всеукраїнські змагання зі спортивної гімнастики

Березень 16, 2016 | Спорт | Переглядів: 1668 | Коментарі: 0

15 березня в СДЮСШОР «Надія» розпочався чемпіонат України та всеукраїнські змагання зі спортивної гімнастики. У змаганнях беруть участь команди із 13 регіонів України, загалом більше 120 спортсменів, у т. ч. 17 кіровоградських атлетів.

Під час урочистого відкриття турніру учасників змагань привітали: заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Сергій Дусь, начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Сергій Колодяжний, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін. За вагомий внесок у розвиток та пропаганду олімпійського руху керівник обласного відділення НОК вручив Подяки Національного олімпійського комітету України колективу комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Надія» та Заслуженому тренеру України зі спортивної гімнастики Світлані Куценко.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool