Тарас Качараба в символічних збірних туру

Жовтень 02, 2017 | Спорт | Переглядів: 1426 | Коментарі: 0

За підсумками 11-го туру чемпіонату УПЛ, в якому кропивницька «Зірка» в дербі Кіровоградщини зіграла в нульову нічию проти ФК «Олександрія», захисник нашої команди Тарас Качараба потрапив до символічних збірних туру за версіями сайтів «ua-football.com», «football.ua», «sportarena.com» та «footboom.com».

 

Журналісти інтернет-видання «ua-football.com» відзначають, що Тарас Качараба встигав, здавалося б у найбільш безнадійних моментах розряджати обстановку біля воріт кропивничан, декілька разів опинявся першим на підбираннях і перехопленнях. Були епізоди в грі, коли олександрійці дуже щільно притискали «Зірку» до своїх воріт, і Качараба без паніки, з холоднокров’ям, розбирався в складних моментах.

Кореспонденти інтернет-ресурсу «football.ua» говорять, що 22-річний центрбек кропивницького клубу відіграв так, ніби в елітному дивізіоні виступає протягом як мінімум кількох сезонів. Спокійність і надійність при виконанні своїх головних обов’язків по цементуванню оборони стали візитівкою Тараса в останніх шансах. Мав шанс відзначитися, та на місці опинився голкіпер олександрійців.

Колеги з інтернет-порталу «sportarena.com» відмітили, що кропивницька команда на диво добре зіграла на своїй половині поля, перекривши кисень господарям-олександрійцям. Більшою мірою це заслуга щільної оборони, котра уникнула як заумних рішень так і простих помилок. Відмічаємо Качарабу, котрий переконливо зіграв у грі один в один, а також виграв немало боротьби. Тарас відмітився й біля чужих воріт – лише сейв воротаря виручив суперників після його підступного удару головою з відскоком від газону.

І журналісти з сайту «footboom.com» відзначили, що команда з Кропивницького продемонструвала якісну надійну гру в обороні, позбавивши «Олександрію» головних козирів. «Городяни» люблять здійснювати тиск на суперника, особливо в рідних стінах: використовувати навіси й простріли, витискати максимум із стандартних положень. Але проти захисників «Зірки» весь цей арсенал прийомів не працював. Відмітимо, що Качараба не тільки впорався зі своїми прямими обов’язками, але й регулярно підключався до стандартів біля воріт господарів. Міг забити сам, але «городян» урятував Паньків.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool