Рамос - номер один у Castrol EDGE Index

Липень 02, 2012 | Спорт | Переглядів: 1819 | Коментарі: 0

Переможцем рейтингу Castrol EDGE Index за підсумками ЄВРО-2012 став центральний захисник збірної Іспанії Серхіо Рамос.

Тріумфатор ЄВРО-2012ТМ збірна Іспанії делегувала переможця Castrol EDGE Index за підсумками всього турніру - цей почесний титул дістався Серхіо Рамосу.

Він відіграв ключову роль в тому, що збірна Іспанії пропустила на ЄВРО-2012 всього один гол. Цікаво, що перед фінальним матчем Рамос у загальному рейтингу ішов на восьмому місці, однак фантастична гра проти Італії на НСК "Олімпійський" дозволила йому підняти свій середній бал до 9,68.

Центрбек мадридського "Реала", таким чином, випередив свого португальського одноклубника Кріштіану Роналду, котрий був у лідерах після групового етапу. Херард Піке - партнер Рамоса по центру захисту "Фурії Рохи" - посів третю сходинку, ставши другим із семи іспанців у чільній десятці.
Рамос був завжди у вирі подій в матчі проти Італії, при цьому двічі загрожував воротам суперників - одного разу зі штрафного, іншого разу під час повітряної атаки - упродовж перших семи хвилин, а загалом зробивши чотири спроби. Заблокувавши небезпечний удар Андреа Барцальї, захисник "Реала" також 15 разів заволодів м'ячем шляхом або перехвату або відбору, заробивши відповідний третій показник на ЄВРО-2012.

Рамос - номер один у Castrol EDGE Index

Зігравши шість матчів від дзвінка до дзвінка, Рамос був одним з найважливіших гвинтиків у машині Вісенте дель Боске в Україні та Польщі, де іспанці в п'яти із шести зустрічей зберегли свої ворота в недоторканості. Зокрема, у півфіналі оборонцю вдалося стримати Кріштіану Роналду, який загалом на турнірі завдав 15 пострілів та забив 3 голи, заробивши в одному з матчів найвищий рейтинг на турнірі 9,9.

Факти турніру
1 – Збірна Іспанії за 570 хвилин на ЄВРО-2012 пропустила лише один гол.

2 – Вісенте дель Боске став другим тренером після Хельмута Шена, котрий виграв і чемпіонат світу, і чемпіонат Європи.

5 – Давід Сільва взяв участь у більшій кількості голів, ніж будь-хто з інших учасників ЄВРО-2012. На його рахунку - два голи та три результативні передачі.

189 – За стільки хвилин Фернандо Торрес забив три голи на турнірі, що дозволило йому завоювати "Золотий бутс". Стільки ж у активі Алана Дзагоєва (253 хвилини), Маріо Манджукич (270), Маріо Гомес (282) та Маріо Балотеллі (331).

531 – Саме таку кількість точних пасів зробив на турнірі Хаві, в середньому 89 за матч. Це найкращий показник на ЄВРО-2012.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool