"Мама, тато, я - спортивна сім’я" (ФОТО)

Травень 17, 2012 | Спорт | Переглядів: 4680 | Коментарі: 0

Сім’я Зданевичів із Голованівського району представляла Кіровоградщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю „Мама, тато, я – спортивна сім’я”

З нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї з 13 по 16 травня 2012 року у м. Полтава відбувся фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Кіровоградщину представляли переможці обласного етапу – родина Зданевичів із Голованівського району.

Спортивна програма Всеукраїнського фестивалю складалася із восьми комплексних естафет. Боротьба за перемогу розпочалася у відкритому басейні, де учасники демонстрували не абияку спритність, виконуючи нелегкі завдання організаторів змагань. Заключні чотири види змагань було проведено на стадіоні. Незважаючи на всю складність естафет, а вони складались із вправ на швидкість, спритність, влучність та координацію рухів, всі сім’ї – учасниці використали усі приховані резерви власного організму та проявили згуртованість і вміння працювати у команді. За результатами змагань Кіровоградська область посіла сьоме місце із двадцяти п’яти команд з усієї України.
Була організована і культурна программа. Учасники фестивалю відвідали визначні місця Полтавщини та взяли участь у культурно-розважальній програмі, яка відбулась у міському будинку культури, за участі дитячо-юнацьких художніх колективів та провідних спортсменів. Сім’ї - учасниці отримали море задоволення від фестивалю та знайшли нових друзів. Тож залишається побажати їм сімейного щастя, здоров’я, спортивного натхнення та успіхів у повсякденному житті.

Всеукраїнський фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» проводиться із 2003 року за ініціативи Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у всіх областях України. Захід покликаний привернути увагу громадськості до проблем формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей, а також спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

„Мама, тато, я - спортивна сім’я” (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool