Кіровоградський баскетбольний клуб «Золотий Вік» виборов срібні медалі чемпіонату України

Квітень 29, 2016 | Спорт | Переглядів: 1663 | Коментарі: 0

Із 27 по 28 квітня у Харкові проходив Фінал чемпіонату України з баскетболу за участі чотирьох найсильніших чоловічих команд Вищої ліги. Право участі у фінальних іграх виборов і кіровоградський баскетбольний клуб «Золотий Вік».

У півфінальному поєдинку кіровоградські баскетболісти перемогли южненський «Хімік-2» з рахунком 88:73. У грі за золоті нагороди сильнішим виявився місцевий клуб «Політехнік», а баскетбольний клуб «Золотий Вік» з Кіровограда став срібним призером змагань.

Міський голова Андрій Райкович від імені Кіровоградської міської ради її виконавчого комітету та спортивної громадськості міста щиро вітає баскетболістів, головного тренера Андрія Білозерського та президента обласної федерації баскетболу і баскетбольного клубу «Золотий Вік» Сергія Сухого з успішним виступом кіровоградської команди та авоюванням срібних нагород чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool