Кіровоградська «Зірка» розпочала чемпіонат із перемоги

Липень 15, 2012 | Спорт | Переглядів: 1857 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка» в Краматорську матчем з місцевим «Авангардом» стартувала в 22-го чемпіонаті України серед команд першої ліги.

Тренерський кіровоградської «Зірки» трішки здивував стартовим складом. Найбільш несподіваним став вихід в «основі» вихованця кіровоградського футболу голкіпера Романа Травкіна, котрий до цього в складі «Зірки» участі в офіційних матчах не приймав. Також з перших хвилини вийшло три новачки Володимир Олефір, Максим Хаблов та Владислав Насібулін. У складі господарі помітні кілька досвідчених виконавців. Це, перш за все, екс-гравець «Кримтеплиці» Віталій Візавер, Дмитро Козьбан (має досвід виступів в першій лізі у складі вінницької «Ниви»), екс-гравець дніпродзержинської «Сталі» Андрій Скарлош та Віталій Сумцов із харківського «Геліоса».
Старт звітної зустрічі пройшов в розвідці. Було кілька напівмоментів, але нічого гострого. І ось в середині першої половини зустрічі з передачі Володимира Олефіра молодий півзахисник кіровоградців Вячеслав Самойленко з лінії штрафної площадки точно пробив в кут воріт краматорців, відкривши не лише рахунок в звітному матчі, а й залік своїх м’ячів у кіровоградській «Зірці» та своїй професійній кар’єрі в офіційних матчах. Наприкінці першого тайму господарі активізувалися і створили кілька небезпечних моментів біля воріт Романа Травкіна, але ні Андрію Скарлошу, ні Михайлу Ковальову відзначитися не вдалося. Тож за мінімальної перевагу «Зірки» в рахунку команди пішли на перерву.
На початку другого тайму господарі кинули чималі сили вперед з надією якомога швидше відігратися, але успіху не досягли. А навпаки, пропустили ще один м’яч. Вячеслав Самойленко вирішив одним забитим м’ячем в звітному матчі не обмежуватися і сповна віддячив тренерам за довіру: на 58-ій хвилині результативно пробивши по воротах «Авангарду», оформивши дубль в матчі.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool