Кіровоградська спортивна хроніка

Червень 08, 2012 | Спорт | Переглядів: 1663 | Коментарі: 0

Хронiка спортивних подiй

В м. Євпаторії проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів-інвалідів, в якому взяли участь 4 вихованці ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
Кіровоградська спортсменка Анастасія Мисник стала чемпіонкою України в метанні диска. Загалом учні даної спортивної школи завоювали одну золоту та чотири срібні нагороди.

В гімназії імені Т.Г.Шевченка проходили змагання з шашок і шахів серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, присвячені Дню захисту дітей, у яких взяли участь 16 учнів.
Директор Кіровоградського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" М. Аношкін нагородив переможців і призерів змагань дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

Відбувся матч першості області з футболу серед дитячо-юнацьких команд між командами ДЮСШ-2 – СДЮШОР-2.
Рахунок гри: юнаки 1997 р.н. – 2:0.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool