Кіровоградщина: спаринг із чемпіоном

Липень 02, 2015 | Спорт | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

Свій другий спаринг кіровоградська «Зірка» в міжсезоння провела проти чемпіона першої ліги минулого сезону – футбольного клубу «Олександрія». Щоправда, для того, щоб зіграти цей матч, кіровоградцям довелося подолати немаленьку відстань з Нікополя, але суперник був того вартий.

 

 

Підопічні Володимира Шарана раніше розпочали підготовку до сезону, адже ФК «Олександрія» і раніше на тиждень від «Зірки» розпочинає чемпіонат в Прем’єр-лізі, причому не проти кого-небудь, а проти донецького «Шахтаря».
Практично відразу господарі пішли вперед, і вже на 3-ій хвилині м’яч після невдалої гри в захисті ледве не побував у воротах «Зірки». Кіровоградці, які на полі перебували дещо незвичним складом і нестандартним розташуванням, яку випробує наш тренерський штаб, не розібралися в захисті на 6-ій хвилині матчу, і після подачі з правого флангу капітан господарів Василь Грицук відмінним ударом головою відкрив рахунок. Гості спробували вже в наступній атаці зрівняти рахунок, але Артем Щедрий після передачі Олександра Акименка пробив набагато вище воріт.
Господарі, тим часом, домінували на полі, та на 16-ій хвилині вдруге змусили Павла Поштаренка виймати м’яч з сітки воріт, коли багатоходівка з великою кількістю коротких точних передач завершилася ударом Артема Сухоцького з близької відстані. Голкіпер «Зірки» був безсилий.
В другій половині першого тайму гра дещо заспокоїлася. Кіровоградці спробували організувати декілька атак у відповідь, але до завершального удару справа не доходила.
Після перерви у складах обох команд сталися зміни. І якщо господарі замінили весь склад, то у кіровоградців ці зміни відбувалися поступово аж до кінця матчу.
ФК «Олександрія» втретє зуміла відзначитися на 53-ій хвилині, коли після прострілу зі штрафного удару Олександр Буличов зумів пробити захист кіровоградців.
Гості до кінця матчу могли скоротити рахунок, але удари Олексія Збуня та Сергія Керножицького були неточними. Останній момент виник за п'ять хвилин до кінця матчу, коли Роман Льопка продемонстрував свою чудову реакцію на лінії воріт «Зірки».
Тепер «Зірку» чекають два поспіль товариських поєдинки – 4-го липня з «Нікополем-НПГУ» та 5-го – в Дніпропетровську з дублем «Дінпра».

 

ФК «Олександрія» (Олександрія) – «Зірка» (Кіровоград) – 3:0 (2:0).
1 липня 2015 року (середа). Початок матчу о 17:00. Олександрія. Стадіон «Ніка+». 700 глядачів. +27 С. Товариська гра.
Головний арбітр: Гончаренко Антон (Кіровоград).
Асистенти арбітра: Скрипка Андрій (Кіровоград), Нерода Ігор (Олександрія).
«Олександрія»: Новак Андрій, Микицей Станіслав, Шендрік Антон, Басов Сергій, Сухоцький Артем, Полярус Артем, Козак Михайло, Степанюк Руслан, Морозенко, Грицук Василь(к/к), Коломоєць Юрій. 2-й тайм: Леванідов Владислав (Рудик Дмитро, 72), Пономар Віталій, Леонов Дмитро (Іващенко Олександр, 72), Банада Євген, Запорожан Андрій (к/к), Ломко Олександр, Чорній Артем, Голенков Антон, Старенький Сергій, Чеботаєв Сергій, Буличов Олександр (Гуськов Олександр, 72). Головний тренер: Шаран Володимир.
«Зірка»: Поштаренко Павло (Льопка Роман, 71), Ковальов Максим, новачок (Баранець Борис, 46), Допілка Олег (к/к) (Бочкур Роман, 61), Бацула Андрій (Збунь Олексій, 74), Кучеренко Олександр, Лупашко Владислав (Керножицький Сергій, 74), Акименко Олександр (Баранець Григорій, 46), Щедрий Артем (Фатєєв Дмитро, 61), Мостовий Андрій (Бочак Роман, 74), Локтіонов Роман (Деребчинський Олександр, 55). Виконуючий обов’язки головного тренера: Лавриненко Сергій.
Голи: 1:0, Грицук Василь (6), 2:0, Сухоцький Артем (16), 3:0, Буличов Олександр (53).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool