Ілля Близнюк: Що ми заб’ємо, не було жодних сумнівів

Жовтень 14, 2012 | Спорт | Переглядів: 1640 | Коментарі: 0

10 жовтня у селищі Аграрне, що під Сімферополем кіровоградська «Зірка» впевнено перемогла місцеву «Кримтеплицю». Матч закінчився з рахунком 0:2 на користь нашої команди.

Після поєдинку головний тренер ФК «Зірка» Ілля Близнюк поділився з журналістами історією успіху команди:

«Ми дуже серйозно налаштовувалися, оскільки після того, як ми схибили в домашньому матчі з Миколаєвом, коли відбувся один удар по воротах і ми програли, хотілося щоб хлопці реабілітувалися. Цілеспрямовано готувалися до цієї гри. Знали, які хто стандарти виконує. Більше остерігалися стандартних положень.

Приїхали сюди – чудовий газон, чудові умови для роботи. Попросили команду зіграти в той футбол, який ми їм прищеплюємо, використовувати свої моменти. В перерві ми внесли корективу. Те, що ми заб’ємо, не мали жодних сумнівів. Скористалися помилками воротаря. На мою думку два м’ячі – це провина голкіпера, але з помилок і складається футбол.

Після першого голу внесли корективи, щоб не давали в середині поля розгорнутися футболістам суперника, і чекали свого другого шансу в контратаці, яким ми й скористалися. Приємно, хлопці показали якісний футбол, хоча моментами не все виходило, але можна сказати, що команда на вірному шляху. Це приємно, я вітаю всіх гравців.

Але це вже історія і ми готуємося до наступного матчу. Я сказав хлопцям у роздягальні, - забувайте, у нас не так вже й багато часу для підготовки та відновлення до гри з дуже добротною командою з Севастополя».

Прес-служба ФК «Зірка»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool