Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо відкрито

Липень 24, 2021 | Спорт | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

Стартували довгоочікувані Ігри ХХХІІ Олімпіади, урочиста церемонія яких відбулася на Національному стадіоні Токіо.

Країна-господарка на церемонії відкриття познайомила зі своєю культурою, представила місто, за подіями в якому протягом двох найближчих тижнів слідкуватиме весь світ. Урочистий захід пройшов під гаслом United by Emotion – «Об'єднані емоціями».

Нагадаємо, вперше в історії проведення Ігор під час параду команд країни-учасниці мали одразу двох прапороносців – жінку та чоловіка. Це пов'язано з активною позицією Міжнародного Олімпійського Комітету щодо відстоювання принципів гендерної рівності.

Цю почесну місію від України виконали найдосвідченіші спортсмени нашої команди – Олімпійська чемпіонка з кульової стрільби Олена Костевич та чемпіон світу з фехтування Богдан Нікішин. З трибун команду вітав президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Традиційно під час заходу були виголошені офіційні промови, проголошені клятви, замайорів олімпійський прапор на флагштоці й запалений Олімпійський вогонь – Ігри в Токіо відкрито!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool