Федеріко Перейра - найкращий гравець «Зірки» сезону 2016-2017

Червень 17, 2017 | Спорт | Переглядів: 1495 | Коментарі: 0

За підсумками голосування вболівальників, журналістів та ветеранів футбольного клубу «Зірки» капітан нашої команди, аргентинський захисник Федеріко Перейра був визнаний кращим гравцем кропивничан у сезоні 2016/17 років.

 

У складі «зіркових» Федеріко дебютував 11 вересня 2016 року в домашньому поєдинку проти львівських «Карпат» (1:0). З того часу «Федя», як капітана називають у команді, провів у футболці «Зірки» 22 матчі, забив 2 м’ячі.

Перейру у своїх відповідях згадали понад 80 % опитуваних, більшість яких його поставила на перше місце. Федеріко з першого дня голосування «захопив» першу сходинку і не поступився нею до кінця опитування.

За друге місце йшла боротьба між Андрієм Бацулою та Євгеном Пастом, в результаті з відривом всього в один бал це змагання виграв Бацула.

Четверту сходинку впевнено здобув Ігор Загальський, а п’яту, завдяки активному голосуванню жіночої частини вболівальницького загалу, посів Максим Ковальов.

Окрім того, у відповідях згадувалися ще 17 футболістів «Зірки» – Артем Сітало, Павло Полегенько, Артем Щедрий, Дмитро Фатєєв, Адерінсола Есеола, Максим Драченко, Дмитро Білоног, Борха, Владислав Лупашко, Олексій Чичичков, Артем Фаворов, Олександр Кучеренко, Микита Жуков, Роман Попов, Олексій Збунь, Айтор, Олександр Акименко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool