Дар’я Білодід приносить історичну бронзу Олімпійських ігор

Липень 24, 2021 | Спорт | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

Дар’я Білодід у ваговій категорії до 48 кг приносить Україні першу олімпійську медаль в Токіо і першу в історії Незалежної України, нагороду у жіночому дзюдо

Вже у першій сутичці, на дебютних свої Іграх 20-річна українка примусила похвилюватися усіх своїх уболівальників, але на останніх секундах зустрічі зуміла виграти у Міліци Ніколіч з Сербії. Далі перемога у додатковий час над представницею Португалії Катаріни Кошти.

У півфіналі був реванш золотих сутичок двох останніх чемпіонатів світу – Білодід проти японки Фуни Тонакі на жаль, на другій хвилині додаткового часу українка поступилася і втратила шанс пройти до фіналу.

Вже у сутичці за «бронзу» Дар’я Білодід з Шірою Рішоні з Ізраїлю не упустила свого шансу піднятися на олімпійський п’єдестал!
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав спортсменку, увесь тренерський склад, батьків, які виховали дворазову чемпіонку світу, а тепер ще й олімпійську медалістку, зі справжнім успіхом, адже це не лише перша медаль на турнірі в Токіо, а й історична нагорода

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool