Зовнішньоекономічна діяльність від «А» до «Я»

Жовтень 01, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Усе про акредитиви, їх види, переваги їх оформлення у ПриватБанку, терміни їх оформлення розповіли спеціалісти ПриватБанку під час тренінгу «Зовнішньоекономічна діяльність від «А» до «Я», який проводився 17-18 вересня 2018 року Центром інформаційної підтримки бізнесу, основаного на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати. 

Захід проводився в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business за підтримки Європейського Банку реконструкції та розвитку в Україні.

Тренінг зібрав чимало підприємців, яких цікавили питання правил ведення зовнішньоекономічної діяльності від роботи з митницею до алгоритму оперативного пошуку бізнес-партнерів. Враховуючи економічні та політичні зміни в українському суспільстві, все більше підприємців задумуються над питанням про переорієнтацію або ведення бізнесу з іноземними компаніями.

«Скажу відверто, я сама дослухалась до кожного слова бізнес-тренерів, - розповідає Наталія Сергієнко, керівник напрямку по реалізації послуг клієнтам Середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Було цікаво, інформативно, змістовно, і головне - актуально. І що не менш важливо - кожен виступ мав зворотній зв’язок. Такі тренінги відкривають горизонти підприємцям та допомагають уникнути безлічі помилок».

ПриватБанк завжди іде на крок попереду і вже сьогодні пропонує реальну допомогу бізнесменам Кіровоградщини, які вирішили займатись бізнесом з іноземними підприємствами - від відкриття валютного рахунку до міжнародних гарантій.

Оформлення міжнародного акредитива в ПриватБанку має чимало переваг. Спеціалісти банку допоможуть скласти договори, розробити схеми розрахунків і проведення документарних операцій. Крім того ПриватБанк гарантує оперативне авізування гарантій і акредитивів контрагенту в будь-якій точці планети, завдяки широкій мережі банків-кореспондентів (більше 1 000 по всьому світу) і банкам-партнерам.

367 суб'єктів підприємницької діяльності Кіровоградщини, з яких кожен четвертий - клієнт ПриватБанку, займаються зовнішньоекономічною діяльністю (ЗЕД).

Більше 20 років активної роботи на валютному ринку України і світових фінансових ринках та бездоганна репутація ПриватБанку дозволяють гарантувати найбільш вигідні умови проведення валютних операцій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool