За 10 місяців на Одеській магістралі відремонтували майже 300 км колії

Листопад 12, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 645 | Коментарі: 0

Працівниками господарства колії регіональної філії «Одеська залізниця» за 10 місяців поточного року відремонтовано майже 300 км колії, у тому числі реконструкцією колії 74,3 км, капітальним ремонтом 32,4 км, середнім ремонтом 92,6 км, комплексно-оздоровчим ремонтом 100 км.

Всього колійниками укладено 100 комплектів стрілочних переводів, зокрема 80 нових стрілочних переводів, з них 15 комплектів на нових залізобетонних брусах, 41 старопридатний стрілочний перевод, з них на старопридатних залізобетонних брусах 31 комплект, також укладено 42 нових комплекти залізобетонних брусів.

До кінця року планується виконати реконструкцію парної колії перегону Цвіткове – Володимирівка 11,8 км у період з 6 листопада по 1 грудня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool