Вночі на чергову по переїзду Одеської магістралі вчинено напад

Листопад 26, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

 24 листопада на чергову по переїзду 26 км перегону Ксенієве-Аккаржа напав невідомий з ножем.

Випадок стався під час нічної зміни чергової по переїзду Тетяни Єрмілової. Про випадок було повідомлено черговому по відділу поліції, бригаді швидкої медичної допомоги та черговому по Одеському загону воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця». На місце події прибув наряд поліції та машина швидкої допомоги. Медики виявили у постраждалої незначне розсічення губи, проте наразі вона з діагнозом «струс мозку» знаходиться у лікарні. Обставини випадку з’ясовуються. Керівництвом філії віддано розпорядження встановити до першого грудня на переїзді, на якому було вчинено напад на працівницю філії, металеву решітку.

Нажаль, останнім часом випадків нападів на залізничників на робочих місцях побільшало. Найчастіше потерпають жінки, адже іноді чергові по переїздах і чергові по станціях виконують свої обов`язки в небезпечних умовах. Подібні випадки нападів були зафіксовані на залізничному переїзді «Хімічний» у межах станції Одеса-Застава І, залізничному переїзді «Жевахівський» у межах станції Одеса-Сортувальна. Крім цього, постійні погрози на свою адресу чують чергові по переїзду «Конний» у межах станції Одеса-Пересип, станціях Цибулеве (Кіровоградська обл.) та Кам’янка (Черкаська обл.).

Слід зазначити, що залізниця вживає необхідних заходів, щоб захистити своїх працівників, зокрема встановлюються захисні металеві ґрати, які запобігають доступу сторонніх осіб в приміщення переїзних постів. Наразі колійники Одеської магістралі розробляють план-графік встановлення огороджень на об’єктах філії, які не обладнані захисними металевими ґратами.

Регіональна філія «Одеська залізниця» закликає правоохоронців знайти злодія та притягнути його до повної відповідальності за вчинений напад на працівницю залізниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool