В Одесі стартувало навчання машиністів з експлуатації та обслуговування тепловозів серії ТЕ33АС

Жовтень 30, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

29 жовтня в Одеському центрі професійного розвитку персоналу розпочались курси цільового призначення з вивчення особливостей конструкції та експлуатації тепловозів серії ТЕ33АС американського виробника «General Electric».

Із початком занять та побажаннями плідної роботи перших случахів привітала заступник директора департаменту розвитку персоналу та кадрової політики ПАТ «Укрзалізниця», ініціатор проведення навчання у підрозділі Одеської магістралі Олена Азєєва.

До слів привітань та з побажаннями максимального охоплення знань приєдналися керівники виробничих підрозділів регіональної філії «Одеська залізниця» Костянтин Стрембіцький, Сергій Зуб та Олександр Квітко.

Під час першого уроку машиніст-інструктор та викладач Одеського центру професійного розвитку персоналом Володимир Лапко ознайомив двадцятьох машиністів з Одеської та Придніпровської залізниць із термінами і позначеннями, що застосовуються в схемах та для позначення обладнання на тепловозі, а також із правилами роботи з моніторами пульта машиніста, зонами управління бортовим комп’ютером. Загалом теоретична частина курсу проводитиметься протягом 6 днів, по завершенню яких машиністи здаватимуть іспити. А вже в грудні, після прибуття в Миколаївське депо нових локомотивів, розпочнуться практичні заняття.

Нагадаємо, що нещодавно п’ятеро машиністів повернулися з Казахстану, де пройшли курс лекцій щодо експлуатації тепловозів ТЕ33АС та отримали відповідні сертифікати. Саме на базі отриманих ними знань та досвіду було розроблено програму курсу навчання для машиністів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool