Українські полярники відсвяткували Різдво

Січень 09, 2022 | Новини регіонів | Переглядів: 1319 | Коментарі: 0

На антарктичній станції  "Академік Вернадський" українські полярники теж відсвяткували Різдво.

 

 

 
 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Національний антарктичний науковий центр 

Хоч і дуже далеко від дому та родин, але українські зимівники на станції "Академік Вернадський" теж святкують Різдво!
Вчора вони всі зібралися на Святвечір. Для нього кухар Артем Ігнатенко з помічниками приготував кутю та інші традиційні страви, щоб якомога більше відтворити домашню атмосферу, за якою вже так скучили наші полярники.
Сьогодні ж на всю команду чекав святковий різдвяний обід і звісно "колядники" Їхню роль на станції виконують пінгвіни, яких на нашому острові кілька тисяч, й усі вони постійно досить голосно кричать. Тож на Різдво полярники жартують, що колядки їм співають пінгвіни
На жаль, через рекордні цьогорічні замети снігу (нагадаємо, його рівень становить 3 метри!), вхід до каплиці святого Володимира, яка розташована на станції, засипаний кучугурами. Сподіваємося, що вже скоро погода дозволить відкопати прохід до неї, щоб каплицю могли відвідати всі охочі. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool