Угорщина та Фінляндія дозволили в'їзд українцям

Серпень 11, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 1260 | Коментарі: 0

Як повідомляє МЗС, громадяни України можуть перетинати українсько-угорський кордон без обмежень, але згідно з вимогами, визначеними Кодексом Шенгенських кордонів.

Виняток стосується авіаційного транспорту, зокрема там необхідний негативний ПЛР-тест (за 72 години) або український чи угорський сертифікат про вакцинацію (з ними дозволено в'їзд дітей до 18 років). У разі транзитного проїзду знадобляться додаткові документи.

В'їзд у Фінляндію дозволено з дотриманням вимог щодо карантинних обмежень. Так, особи з однією дозою вакцини надають підтвердження та ПЛР-тест у Фінляндії (через 72 години), невакциновані — негативний ПЛР-тест (за 72 години) і повторний ПЛР-тест в країні (через 72 години), особи, які перехворіли на COVID-19, — ПЛР-тест на кордоні та повторний ПЛР-тест (через 72 години).

Переглянути перелік визнаних вакцин та докладні умови в’їзду в ці країни можна на сайті (https://tripadvisor.mfa.gov.ua/) МЗС України. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool