ПриватБанк залучить провідні консалтингові компанії для продажу курорту «Буковель» та стадіону «Дніпро»

Жовтень 08, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

ПриватБанк оголосив конкурс з відбору міжнародних та українських компаній для залучення потенційних інвесторів під час продажу низки великих об’єктів, що перебувають на балансі банку.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку, банк має намір запропонувати інвесторам свою частку в гірськолижному курорті «Буковель», готель «Radisson Blu Resort Буковель», футбольний стадіон і тренувальну базу в Дніпрі. Також ПриватБанк виставить на продаж столичний готель «Мир» і торгово-розважальний комплекс «Приозерний» у Дніпрі.

Як йдеться в повідомленні банку, залучення консалтингових компаній дозволить забезпечити прозорі та зрозумілі інвесторам умови продажу об’єктів, а також забезпечити реалізацію власності банку не нижче оціночної вартості, визначеної за результатами оцінки незалежними суб’єктами оціночної діяльності.

До участі в конкурсі банк запрошує українські та міжнародні компанії з досвідом надання консалтингових послуг з продажу активів на українському ринку й успішними продажами таких об’єктів в Україні та за кордоном.

Строки конкурсу: 08.10–22.10.2018


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool