ПриватБанк та AliorBank відкрили можливість вигідних Swift переказів з Польщі в Україну

Жовтень 11, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

Українці, які працюють в Польщі, відтепер можуть переказувати гроші на батьківщину через новий, безпечний та доступний онлайн сервіс. ПриватБанк разом з Alior Bank запустили послугу, яка дозволяє відправляти до України SWIFT перекази за допомогою смартфону або через Інтернет без комісії.

Для відправки такого переказу достатньо скористатися онлайн сервісом Alior Bank, придбати валюту EUR/USD у валюто обміннику (обміняти долари або польські злоти, за курсом банку) та відправити SWIFT переказ до ПриватБанку.

 

Валюта відправки

Канал відправки

Тариф за відправку

  • EUR

Валютний обмінник Alior Bank

(моб. додаток або веб-сайт)

0

  • USD

3 USD

Термін надходження переказу до України становить не більше одного робочого дня. ПриватБанк зараховує грошові кошти на картки або рахунки одержувачів в режимі онлайн. Тобто, при надходженні SWIFT-платежу в ПриватБанк, кошти зараховуються клієнту в лічені секунди. За отримання SWIFT переказу в ПриватБанку додаткові комісії відсутні


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool