Погода в Україні на вівторок, 2 лютого

Лютий 01, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 636 | Коментарі: 0

У вівторок погода в Україні буде неймовірно строкатою

Північ очікує холод: вночі -15...-7 градусів, удень -7...-3. Схід виявиться найтеплішим: вночі -1...+4 градуси, удень +5...+7, але на Харківщині холодніше, протягом дня +2...+4 градуси. У Центрі: вночі морозно - -7...-3 градуси, однак удень відлига. А Дніпро з районами захоче свої вищі градуси – вночі близько нуля, вдень до +5 градусів. Циклон, який сьогодні в Україні сипле снігом і навіть ллє дощами, поїде далі. А його місце тимчасово займе антициклон. Тому завтра в більшості областей України істотні опади малоймовірні, лише у південній і східній частині будуть переважати дощі. Хоча Одеська та Миколаївська області нарешті відпочинуть завтра від опадів за даними Sinoptik.ua. Замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі. Вітер змінних напрямків, переважно південно-західний, південний і південно-східний, 3-8 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У північних областях місцями буде пауза від снігу. У регіоні ранок і день будуть хмарними, і тільки під вечір небо трохи проясниться. У Чернігові,Сумах, Києвіопадів не передбачається. Замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі. Температура повітря вночі до -12...-8, удень стовпчики термометрів піднімуться до -6...-2 градусів. Вітер слабкий, південно-східний та південний, 1-4 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, температура повітря буде підніматися вже з четверга і до кінця тижня виросте вдень до +2...+4 градусів тепла, можливий невеликий дощ.

У південних областях хмарна погода у другій половині дня поступиться своїми позиціями, але вже до вечора небо знову затягнеться хмарами. У Миколаєві, Одесі, Запоріжжі буде суха погода. Температура повітря вночі до -2...+4 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +3...+6. Вітер західний і південно-західний, 1-5 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. У першій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, сніг, на вихідних удень відчутне зниження температури до -6 градусів морозу.

У Криму сонце буде мало показуватися з-за хмар. У Сімферополі, Ялті, Євпаторії, Севастополі, Красноперекопську невеликий дощ йтиме майже весь день. Уранці він досягне найбільшої сили, у другій половині дня ослабне, а ближче до вечора закінчиться. У Феодосії, Керчі опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах +7...+10 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +12...+15. Вітер південно-західних і західних напрямків, 3-8 м/с. У першій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, можливий дощ і на вихідних зниження до +6 градусів тепла.

У східних областях у Донецьку, Дніпрі, Харкові до полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +1...+7 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до +7...+9. У регіоні вже вранці небо затягнеться хмарами, які так і не зникнуть до кінця дня. Вітер західний і південно-західний, 2-6 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. До середини тижня прогнозується хмарна погода, дощ, планується зниження температури повітря до -8 градусів морозу.

У західних областях – без опадів. В Ужгороді, Рівному, Тернополі, Луцьку все так же буде переважати похмура погода. Замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі. Температура повітря вночі опуститься до -6...0, удень стовпчики термометрів покажуть -1...+4 градуси. Вітер переважно південний і південно-східний, 2-6 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. У першій половині тижня збережеться дощова погода, небо буде все в хмарах, на вихідних відчутне зниження температури повітря до -8 градусів морозу.

У Карпатах протягом усього дня буде стояти хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі. Температура повітря вночі до -1...+1, вдень – до +2…+3 градусів. Вітер переважно південний і південно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях хмарна погода в другій половині дня поступиться своїми позиціями, але вже до вечора небо знову затягнеться хмарами. У Вінниці, Черкасах, Полтаві прогнозується суха погода. Замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі. Температура повітря вночі близько -6...-2, удень стовпчики термометрів піднімуться до -2...0 градусів. Вітер західний і південно-західний, 2-5 м/с. Упродовж тижня температура повітря буде підніматися до плюсових значень, опади прийдуть у вигляді дощу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool