Погода в Україні на вівторок, 19 січня

Січень 18, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 706 | Коментарі: 0

У вівторок на Водохреща Україна все ще буде охоплена морозами.

Найближчої ночі в більшості наших областей градуси будуть кусати і щипати пристойними "мінусами" – переважно -23...-16 градусів, місцями до -27...-22.

Удень на свято передбачається -14...-9 градусів. У південній частині України і на південному заході вночі -15...-10 градусів, удень -12...-6. Снігу великого не буде, опади хіба що можливі в Криму, а також трохи політає сніжок на Заході та Півночі. На всій території країни переважатиме хмарна погода, високий атмосферний фронт за даними Sinoptik.ua.

Вітер змінних напрямків, переважно західний, північний і північно-західний, 3-8 м/с. У другій половині тижня морози ще будуть домінувати в Україні, однак тепле повітря почне вже відтісняти низькі градуси і в західних областях України почнеться послаблення морозів. 20-го січня потепління пошириться на схід, а 21-го січня, у четвер, значну частину України охопить відлига і з'явиться багато "плюсів".

У північних областях ранок і день будуть хмарними, і тільки під вечір небо трохи проясниться. За даними Sinoptik.ua в Києві, Чернігові, Сумах опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -20...-17, удень стовпчики термометрів піднімуться до -16...-13 градусів. Вітер слабкий, північно-західний і західний, 1-4 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, температура повітря підніматиметься вже з середи і до кінця тижня виросте вдень до +2...+4 градусів тепла, опадів практично не спостерігатиметься.

У південних областях хмарна погода у другій половині дня поступиться своїми позиціями, але вже до вечора небо знову затягнеться хмарами. У Миколаєві, Одесі, Запоріжжі буде суха погода за даними Sinoptik.ua. Температура повітря вночі до -15...-10 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -12...-9. Вітер західний і північно-західний, 1-5 м/с. У першій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, ніякого снігу, на вихідних вдень відчутне підвищення температури до +8 градусів тепла.

У Криму сонце буде мало показуватися з-за хмар. У Сімферополі, Феодосії, Ялті, Євпаторії, Севастополі, Керчі сніг почнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. У Красноперекопську опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах -15...-8 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -5...-3. Вітер північно-західних і західних напрямків, 1-6 м/с. У першій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, без опадів і на вихідних підвищення температури повітря до +10 градусів тепла.

У східних областях у Донецьку, Дніпрі, Харкові – без опадів. Температура повітря вночі -22...-18 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до -16...-12. У регіоні вже вранці небо затягнеться хмарами, які так і не зникнуть до кінця дня. Вітер західний і південно-західний, 1-4 м/с. До середини тижня прогнозується хмарна погода, сухо, планується підвищення температури повітря до плюсів.

У західних областях невеликий сніг буде йти весь день, а до вечора може стати сильніше. В Ужгороді, Рівному, Тернополі, Луцьку все так же буде переважати похмура погода за даними Sinoptik.ua. Температура повітря вночі опуститься до -17...-12, удень стовпчики термометрів покажуть -4...-2 градуси. Вітер переважно східний і південно-східний, 1-4 м/с. У першій половині тижня збережеться сніжна погода, небо буде все в хмарах, на вихідних відчутне підвищення температури повітря до +5 градусів тепла.

У Карпатах протягом усього дня утримається хмарна погода. З ранку почнеться дрібний сніг, а до вечора він поступово переросте в сильний. Температура повітря вночі до -12...-9, удень – до -6...-2 градусів. Вітер переважно східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях хмарна погода у другій половині дня поступиться своїми позиціями, але вже до вечора небо знову затягнеться хмарами. У Вінниці, Черкасах, Полтаві прогнозується суха погода. Температура повітря вночі близько -20...-17, удень стовпчики термометрів піднімуться до -14...-10 градусів. Вітер західний і північно-західний, 2-5 м/с. До вихідних температура повітря підніметься до плюсових значень, опади не прийдуть.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool