Погода в Україні на четвер, 7 січня

Січень 06, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

В Україну Різдво Христове прийде з плюсовою температурою і з підвищеною вологістю

Найближчої ночі буде - -2...+3 градуси, удень +2...+8. Тільки в Криму вночі від +5 до +8, удень стовпчики термометрів піднімуться від +10 до +14 градусів, вітряно за даними Sinoptik.ua. Майже на всій території країни буде дощова погода, інколи зі снігом. Вітер східний, південно-східний та південний, 1-5 м/с. Погіршення видимості до 500 метрів. На вихідних спостерігатимуться комфортні погодні умови, але температура повітря трохи знизиться, буде сухо, дощі тільки в п'ятницю, скрізь небо затягнуть хмари.

За прогнозом погоди Sinoptik.ua, у четвер у північних областях та в Києві пануватиме хмарна погода. Тому тут удень опади, часом сильний дощ, але до вечора все припиниться. Вітер залишиться мінливим, східним і південно-східним, 1-6 м/с. Погіршення видимості до 500 метрів. Уночі повітря охолодитися до 0...+2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +2...+5. До кінця тижня в області в п'ятницю – дощитиме, на вихідних – без опадів, хмарно і з незначними проясненнями.

У південних областях можемо спостерігати хмарну погоду. Свято зустріне нас дрібним дощиком. Але температура повітря не буде знижуватися до мінусів, вночі 0...+4, вдень +5...+8 градусів. Дощі на вихідних не відступлять. Вітер південно-східного напрямку, слабкий. Температура повітря впаде вдень до +2 градусів тепла.

Прогноз погоди в Криму вельми сприятливий. На півострові опади будуть легкими, невеликий дощ трохи наситить землю в Сімферополі, Севастополі, Ялті та інших великих містах. Уночі температура повітря складе +5...+8 градусів. Денна буде коливатися від +10 до +14. Вітер все той же південно-східний та східний, 1-4 м/с.

Східні області трохи вередливіші за інші. Дощ буде ввечері, але за прогнозами – сильний. У Харкові та інших східних містах переважно хмарна погода. Температура повітря вночі в межах -2...+3 градусів, удень – до +5...+7. Вітер південний і південно-східний, місцями поривчастий, 2-8 м/с.

Західні області на свято знову будуть в хмарах. Прояснень тут не передбачається. Дощ, місцями зі снігом, накриє регіон. Температура повітря близько +1...+4 градусів, удень трохи вище - +3...+6. Вітер західний, південно-західний і південний, 1-4 м/с. Погіршення видимості до 500 метрів. Вихідні – без опадів, але хмарні.

Карпати будуть вередувати і тут не передбачається сонця. В Ужгороді, Івано-Франківську ранковий дощ після обіду має послабшати, а ближче до вечора його замінить невеликий дощ зі снігом. Погіршення видимості до 500 метрів. Температура повітря коливатиметься найближчої ночі 0…+1, вдень +2...+3 градусів тепла. Вітер стабільний, західний і південно-західний, не поривчастий.

У центральних областях все та ж хмарна погода, весь день йтиме дощ, який вдень може посилитися, але до вечора почне слабшати. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1…+2 градуси, удень +2...+7. Вітер південно-східний та південний, 1-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool