Погода в Україні на четвер, 15 листопада

Листопад 14, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність. 

Майже на всій території країни прогнозується сніжно-дощова погода. У південних областях переважно без опадів. Температура повітря вночі складе -6...+6 градусів, удень - -2...+11. Вітер змінних напрямків, переважно східних, південно-східних, північних, північно-східних і північно-західних, 1-5 м/с.

 У північних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде сніжно-дощова погода. Вночі повітря охолодитися до -4...-2 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до -1...+2. Вітер південний, південно-східний, північно-східний і східний, 1-5 м/с.

 У південних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ зі снігом за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть -4...+1 градус, удень повітря прогріється до + 1...+3. Вітер східний та північно-східний, 1-8 м/с.

У Криму переважатиме мінлива хмарність. На півострові очікується сніжно-дощова погода. У Севастополі - без опадів. Уночі температура повітря складе 0...+6 градусів. Денна буде коливатися від +1 до +9. Вітер східний, південно-західний і північно-східний, 1-7 м/с.

 У східних областях - мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі до -6...-1 градуса, денна температура повітря складе -2...+1. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.

 У західних областях - хмарна погода. У регіоні очікується сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до -1...+3 градусів, удень підніметься до +1...+11. Вітер східних, північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-5 м/с.

 У Карпатах - мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі до +1...+3, удень до +6...+7 градусів. Вітер переважно північно-східних і північних напрямків, 1-5 м/с. 

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні висока ймовірність мокрого снігу. Вночі стовпчики термометрів покажуть -2...+2 градуси, вдень - від +1 до +5. Вітер північний, західний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool