Оперативні дії стрілецького спецпідрозділу філії запобігли крупному розкраданню дизельного палива

Листопад 23, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 700 | Коментарі: 0

Новостворений стрілецький спецпідрозділ Одеської магістралі «Стрілецька команда з оперативно-профілактичної роботи» показав перші результати роботи та запобіг розкраданню дизельного палива на Миколаївщині.

На початку тижня на станції «Миколаїв-Пасажирський» працівниками спецпідрозділу було виявлено двох осіб, які зливали дизельне паливо з цистерни в 25-літрові каністри, та автомобіль з 33-ма каністрами, наповненими дизпаливом.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка склала протокол про крадіжку. Інформацію про осіб зловмисників встановлено та передано поліції для подальшого слідства.

Крім цього, під час обходу території станції «Жовтнева» працівники служби воєнізованої охорони виявили біля тепловозу мікроавтобус та двох чоловіків, які намагались вкрасти з баків тепловозу близько 180 літрів дизельного палива у підготовлені 30-літрові каністри. Затриманих разом з речовими доказами було передано поліцейським, котрих викликали на місце події.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка». Введеться слідство.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня на регіональній філії Одеська залізниця було створено спецпідрозділ «Стрілецька команда з оперативно-профілактичної роботи» саме задля профілактики, оперативного попередження, пошуку та недопущення розкрадань вантажів та матеріальних цінностей залізниці.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool