Одеські залізничники долучилися до корпоративної акції «День донора»

Жовтень 19, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Працівники Одеської магістралі взяли участь у корпоративному заході – «Дні донора», який проводився з 16 по 19 жовтня на станції переливання крові Одеської клінічної лікарні, виробничому підрозділі «Одеське відділення» філії «Головний інформаційно-обчислювальний центр» ПАТ «Укрзалізниця» та в управлінні регіональної філії «Одеська залізниця».

Загалом 37 працівників магістралі взяли участь в «Дні донора», з яких вісімнадцятеро здали кров під час заходу, який проводила виїзна бригада станції переливання крові безпосередньо в управлінні регіональної філії, та шістнадцятеро - під час забору крові в виробничому підрозділі ГІОЦ.

Окрім цього, до участі в акції долучилися і майбутні залізничники – десятеро студентів Одеського коледжу транспортних технологій. Серед тих, хто взяв участь в корпоративному волонтерському заході, були почесні донори України, проте більшість учасників вперше виступили в якості донорів. За словами залізничників, до участі їх спонукала можливість допомогти не лише своєму здоров’ю, а й тим, кому потрібна кров.

Одеські залізничники, корпоративної акції ,День донора

Варто зазначити, що учасники «Дня донора» отримали змогу забезпечити потреби в донорській крові хірургічних відділень структурних підрозділів філії «Центр охорони здоров’я» та безкоштовно пройти лабораторні обстеження: дізнатися групу крові, зробити загальний аналіз крові, біохімію, RW та ВІЛ , а також отримати їхні результати. Окрім цього, кожного учасника акції забезпечили безкоштовним сніданком, готівковим розрахунком та вихідним днем зі збереженням заробітної плати.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool