Електропоїзд Одеської магістралі відремонтовано капітальним ремонтом

Листопад 16, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Пасажири приміського сполучення регіональної філії «Одеська залізниця» вже майже місяць подорожують у комфортних умовах капітально відремонтованого електропоїзда ЕР9Е-636.

Після проведення ремонту на Київському електровагоноремонтному заводі електричка виглядає як нова, адже спеціалісти заводу провели цілу низку робіт для продовження строку служби електропоїзду.

У ході модернізації основних систем та вузлів новим обладнанням при проведенні капітального ремонту на заводі провели наступні роботи: виконали зовнішнє фарбування бічних стін, спусків даху, лобових стін головних вагонів електропоїзда якісними емалями; обладнали електропоїзд новими повітряними резервуарами; встановили на електропоїзді прожектори та буферні ліхтарі на базі світлодіодів; встановили металеві вікна з відкидною квартиркою, а також модернізували вікна для аварійного виходу; модернізували систему освітлення вагонів електропоїзда;встановили світильники на базі світлодіодів; обладнали електропоїзд новими сучасними гасниками коливань; модернізовано пічне та калориферне опалення з заміною нагрівальних елементів, вентиляційних агрегатів, системи керування і контролю температури в салонах; встановили на електропоїзді системи оповіщення електронних маршрутних покажчиків та інформаційних табло в салонах із нумерацією вагонів. Крім цього, у салонах головних вагонів електропоїзда зробили купе провідника, а пульти керування кабіни машиніста обладнали новими блоками.

На теперішній час ще один електропоїзд регіональної філії «Одеська залізниця» ремонтується на заводі. Залізничники очікують завершення робіт та прибуття електропоїзда в моторвагонне депо Одеса-Застава-1 до кінця поточного року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool