До кінця року орієнтовно 100 тис. дітей отримають «пакунки малюка»

Вересень 25, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 650 | Коментарі: 0

До кінця року орієнтовно 100 тис. українських дітей отримають подарунок від держави – «пакунок малюка», в якому зібрані основні речі для перших місяців життя. 

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Ініціатива стартувала у вересні в рамках політики Уряду, направленої на збільшення народжуваності.

«Уряд ввів нову традицію – «Пакунок малюка». У пакунках, що вже направляються до малюків, є все найбільш необхідне на перший час. Це наш додатковий внесок у здоров’я маленьких українців. Головне, щоб дітей ставало більше, - сказав Володимир Гройсман. - Ми вийшли на 59% забезпечення від заявок. До кінця року орієнтовно 100 тис. маленьких українців отримають «пакунок малюка». Ми тільки починаємо».

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool