Зведення пішохідного мосту через Інгул у Кіровограді входить у завершальну фазу

Грудень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1225 | Коментарі: 0

Сьогодні будівельники вже облаштували майданчики для підйомного крану, з допомогою якого буде здійснюватися монтаж конструкцій ферм. Перевірити хід робіт сьогодні, 19 грудня, на будівельний майданчик завітав секретар міської ради Іван Марковський.

Тут активно готуються до найвідповідальнішого етапу – встановлення металевих конструкцій мосту. Майстри ретельно виконують оптичну розмітку місць кріплення ферм. Одночасно вирішується питання будівництва під’їзду до нового переходу через річку. За сприяння Івана Марковського на будівельний майданчик авансом, без передплати завезуть 100 кубічних метрів щебеню, який піде на організацію основи майбутньої дороги.
У цей час в цехах підприємства – підрядника теж кипить робота. Тут зварюються металеві профілі у конструкцію ферми мосту. Зважаючи на прискіпливий інтерес громадськості і засобів масової інформації до перебігу зведення переходу, підрядник уклав угоду з державним підприємством “Кіровоградський експертно – технічний центр держгірпромнагляду України”. Експерти контролюватимуть ультразвуком кожний зварений шов і у подальшому оприлюднять результати експертизи.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool