Зник учень Олександрійського педагогічного коледжу (ФОТО)

Вересень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1445 | Коментарі: 0

Олександрійський міський відділ міліції УМВС України в Кіровоградській області розшукує неповнолітнього Усатенка Олександра Олеговича, 1997 року народження, учня Олександрійського педагогічного коледжу, жителя міста Новоукраїнки, який 11 вересня 2014 року близько 13.00 самовільно залишив домівку по пров. Тюленіна у місті Олександрії, де винаймає житло на час навчання, та до цього часу його місцезнаходження невідомо.

Його прикмети: зріст 180-190 см, середньої статури, обличчя овальне, волосся темне коротко стрижене, очі блакитно-сірі.

Був одягнений: сині джинсові штани, сині замшеві туфлі, сіра футболка із зображенням козака, олімпійка чорного кольору з двома смужками (голубого та білого кольорів).

Особливі прикмети: на голові, ближче до потилиці, є велика родимка.

При собі мав: сумку сірого кольору, в якій, можливо, є зошити, студентський квиток на ім’я хлопця, а також мобільний телефон та банківська картка.

Працівники міліції звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Усатенка Олександра Олеговича, повідомити за телефонами: 066-423-18-54, 096-880-74-71, або до найближчого відділення міліції за номером «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool