Злодійка взялася «навідувати» оселі жителів Знам’янки

Вересень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

32-річна злодійка не вперше потрапила у поле зору працівників міліції. Раніше вона вже була засуджена за крадіжки, скоєнні на території Кіровоградської та інших областей.

Цього разу жінка взялася «навідувати» оселі жителів Знам’янки. Якщо молодиці не щастило і господарі були вдома, вона вигадувала яку-небудь історію про пошук знайомого. Коли ж натрапляла на зачинені будинки, розбивала вікно і проникала всередину, швидко забирала знайдені гроші та вироби із золота.
Свою «здобич» жінка відвозила до обласного центру чи сусіднього міста, аби здати у ломбард. Виручені кошти та крадену готівку витрачала на власні потреби, в основному на чергову дозу наркотичних засобів, від яких має залежність.
Вирушивши на таксі після чергової крадіжки до кредитної установи, жінка не очікувала, що її так швидко знайдуть. У злодійки працівники міліції вилучили золоті прикраси, які вона викрала з будинку місцевих мешканців.
Крім того, правоохоронці встановили причетність жінки до вчинення кількох подібних злочинів на території Знам’янки та ще двох крадіжок – у місті Олександрії.
– За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС Андрій Гулий. – За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваної міри запобіжного заходу. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool