Жителя Долинської викрито у вчиненні крадіжок

Квітень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

33-річний раніше судимий зловмисник обікрав колишню співмешканку та іншого жителя районного центру. Злодію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

Повернувшись з місць позбавлення волі, чоловік почав проживати з 38-річною жінкою. Через деякий час співмешканці розійшлися.
З домоволодіння колишньої цивільної дружини зловмисник викрав виріб з металу та газову плиту. Ще однією жертвою злодія став інший місцевий житель. Потерпілий позбувся велосипеду, якого залишив без нагляду біля магазину.
Чуже майно крадій одразу продав, виручені гроші витратив на власні потреби, зокрема спиртні напої.
- Частину викраденого правоохоронці вилучили та повернули власниці, - розповів т.в.о. начальника Долинського РВ УМВС в області Сергій Тюлєнєв.
За цим фактами розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool