Збірна Кіровограда - чемпіон обласних спортивних ігор із легкої атлетики

Травень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

У Кіровограді на стадіоні «Зірка» пройшли обласні спортивні ігри серед команд міст та районів з легкої атлетики.

У змаганнях, які проводилися в залік обласної спартакіади, взяли участь 243 спортсмени з 12 районів та двох міст – Кіровограда та Олександрії.
Серед команд міст області перемогу святкувала збірна обласного центру, а серед команд районів перше місце завоювала збірна Маловисківського району.
В особистому заліку вдало виступили спортсмени комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради». Особистий рекорд 5,32 м у стрибках у довжину продемонструвала Дарина Павлюк, перше місце в забігу на 100 м виборов Віталій Пархоменко. А ще золоту медаль із бігу на 200 м приніс у скарбничку кіровоградської команди учень обласної школи вищої спортивної майстерності Денис Тесленко.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool