«Збирачі пісенних скарбів» у Кіровограді

Березень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1437 | Коментарі: 0

26 березня в Кіровоградському міському музеї музичної культури ім. К.Шимановського відбулося відкриття виставки «Збирачі пісенних скарбів» (фольклористична діяльність учнів та послідовників М. Лисенка на Єлисаветградщині).

Виставка присвячена 170-й річниці від дня народження та 100-річчю від дня смерті М.Лисенка. На відкритті виступили музикознавець Олександр Полячок, фольклорист Олександр Терещенко, викладачі та студенти Кіровоградського музичного училища, бард з Санкт-Петербургу Віталій Вєрушкін. В заході взяли участь в.о. начальника відділу культури і туризму Н.Чорна, голова Кіровоградського відділення Спілки письменників України В.Бондар, почесний громадянин Кіровограда Ю.Любович, краєзнавці, музиканти.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool