«Збирачі пісенних скарбів» у Кіровограді

Березень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1416 | Коментарі: 0

26 березня в Кіровоградському міському музеї музичної культури ім. К.Шимановського відбулося відкриття виставки «Збирачі пісенних скарбів» (фольклористична діяльність учнів та послідовників М. Лисенка на Єлисаветградщині).

Виставка присвячена 170-й річниці від дня народження та 100-річчю від дня смерті М.Лисенка. На відкритті виступили музикознавець Олександр Полячок, фольклорист Олександр Терещенко, викладачі та студенти Кіровоградського музичного училища, бард з Санкт-Петербургу Віталій Вєрушкін. В заході взяли участь в.о. начальника відділу культури і туризму Н.Чорна, голова Кіровоградського відділення Спілки письменників України В.Бондар, почесний громадянин Кіровограда Ю.Любович, краєзнавці, музиканти.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool