Завдяки зусиллям працівників міліції правопорушень під час святкувань допущено не було

Травень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1869 | Коментарі: 0

У період святкування Великодня та 1 травня особовий склад органів внутрішніх справ області було переведено на посилений варіант несення служби. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Зокрема в ніч з 23 на 24 квітня з метою забезпечення безпеки громадян і попередження можливого ускладнення обстановки до охорони громадського порядку залучалось понад півтисячі працівників міліції у 180 населених пунктах Кіровоградщини. Святкові богослужіння пройшли у 214 церквах за участі близько 120 тисяч прихожан.

Першотравень відзначали майже 2 тисячі жителів області, які взяли участь у святкових масових заходах з нагоди Дня солідарності трудящих в обласному центрі та населених пунктах регіону. До охорони громадського порядку було залучено близько 100 співробітників ОВС. Завдяки зусиллям працівників міліції правопорушень під час святкувань допущено не було.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool