Зауваження фахівців Управління Держтехногенбезпеки враховано

Червень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1393 | Коментарі: 0

14 червня у Кіровограді в приміщенні обласного краєзнавчого музею відбулося розширене засідання архітектурно-містобудівної ради, на якому розглянуто проект Схеми планування території області та передпроектні рішення з будівництва та реконструкції автомобільної дороги Київ – Черкаси - Дніпропетровськ в межах області. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Участь у засіданні взяв начальник Управління Держтехногенбезпеки в області полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов, який входить до складу архітектурно-містобудівної ради.
Попередньо фахівцями Управління було розглянуто проект Схеми планування території та внесено пропозицію доопрацювати її у частині комплексної оцінки території потенційної природно-техногенної небезпеки таким чином, щоб винести склади хімічно небезпечних речовин із зон можливого затоплення та підтоплення. Зауваження Управління Держтехногенбезпеки враховано розробником проектної документації та внесено відповідні корективи в документацію.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool