Залізничники просять допомогти врятувати життя головному інженеру станції Берегова

Грудень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Колектив Одеської залізниці, звертається з проханням до жителів України допомогти врятувати життя головному інженеру станції Берегова, Янчевій Анні Юріївні (1983 р.н).

У жовтні 2015 року Анні поставили діагноз «Гострий лейкоз». Необхідна сума для трансплантації кістного мозку становить понад 4 млн. грн.

Анна працює на залізничному транспорті з 2005 року. Розпочала свою трудову діяльність з посади оператора СТЦ. У грудні 2006 р. її працювала на посаді чергового по залізничній станції, а з 21 жовтня 2009 року по теперішній час вона працює на посаді головного інженера станції Берегова.

Анна - грамотний спеціаліст, порядна, добра, весела людина, кохана дружина! Чоловік Анни, також працює на залізниці, на посаді начальника району контактної мережі №28 станції Берегова. У сім’ї немає можливості зібрати необхідну для лікування суму, а хвороба потребує негайного лікування!

Ваша допомога вкрай необхідна для того, щоб зберегти життя молодій жінці та матері (доньці Дарії 12 років). Навіть найменша, але щира допомога може допомогти повернути Анні здоров’я!

Напередодні ювілею магістралі генеральний директор ТДВ СК «Нафтогазстрах» надав залізничникам сертифікат на отримання понадлімітних медичних послуг для застрахованих залізничників на суму 100 тис. грн. Одразу ж керівництво залізниці за погодженням профспілок запропонувало спрямувати його для лікування важкого захворювання Анни Янчевої.

Ваша допомога допоможе зберегти життя Анні!

Контактні телефони чоловіка Анни, Янчева Сергія Івановича: 063-628-04-78; 095-84-67-131.

Банківські реквізити: «ПриватБанк»: 5168-7553-4177-9581

прес-центр Одеської залізниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool