You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Західна Україна відкрила для себе Кіровоградщину (фото)

Травень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1833 | Коментарі: 0

20-22 травня 2011 року в місті Тернополі відбулася ІІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль, у якій взяла участь делегація Кіровоградської області: представники відділу з питань розвитку туризму, музеїв та кадрової роботи управління культури і туризму облдержадміністрації, відділу культури і туризму Олександрійської райдержадміністрації, громадської організаціїроботодавців туристичних агентств, готелів та санаторно-курортних організацій, туристичного підприємства “Анастасія”, а також майстри декоративно-ужиткового мистецтва з Олександрійського району, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Участь у даному заході надала можливість презентувати в західному регіоні України туристичні програми, які діють на Кіровоградщині, зустрітися з колегами, налагодити та розширити ділові партнерські зв’язки з туристичними підприємствами різних регіонів та обмінятися досвідом роботи напередодні проведення футбольного чемпіонату Євро-2012, а також ознайомитися з туристично-рекреаційними можливостями самої Тернопільщини.

У рамках виставки-фестивалю було проведено ряд спеціальних заходів, зокрема: міжнародна науково-практична конференція на тему: “Актуальні питання рекламно-інформаційного забезпечення туристично-рекреаційної галузі у рамках проведення Євро-2012”, семінари, фольклорний фестиваль.

Серед майже 200 учасників  виставки-фестивалю були і представники туристичного бізнесу зарубіжних країн, структурні підрозділи з питань туризму ряду обласних адміністрацій, туристичні підприємства, страхові компанії, санаторії, готелі, ресторани, навчальні заклади.

Окремо були представлені фольклорні колективи, майстри народних ремесел які презентували свої вироби та провели майстер-класи.

Слід відзначити, що Кіровоградщина брала участь у заходах Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалі вперше. Саме цим, а ще оригінальністю оформлення, різноманіттям рекламної продукції та друкованих матеріалів і була зумовлена підвищена увага  учасників та відвідувачів виставки до виставкового стенду Кіровоградської області. Для більшості гостей нашого стенду степова Кіровоградщина з її самобутньою духовною культурою, мальовничими пейзажами та глибокою історико-культурною спадщиною стала справжнім відкриттям, яке породило і жагу пізнання, і потяг до подорожей потенційних відвідувачів і споживачів туристичного продукту “Степової Еллади”.

Тож чекаємо на гостей!

Д.Гурба

Західна Україна відкрила для себе Кіровоградщину


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool