Західна Україна відкрила для себе Кіровоградщину (фото)

Травень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1814 | Коментарі: 0

20-22 травня 2011 року в місті Тернополі відбулася ІІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль, у якій взяла участь делегація Кіровоградської області: представники відділу з питань розвитку туризму, музеїв та кадрової роботи управління культури і туризму облдержадміністрації, відділу культури і туризму Олександрійської райдержадміністрації, громадської організаціїроботодавців туристичних агентств, готелів та санаторно-курортних організацій, туристичного підприємства “Анастасія”, а також майстри декоративно-ужиткового мистецтва з Олександрійського району, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Участь у даному заході надала можливість презентувати в західному регіоні України туристичні програми, які діють на Кіровоградщині, зустрітися з колегами, налагодити та розширити ділові партнерські зв’язки з туристичними підприємствами різних регіонів та обмінятися досвідом роботи напередодні проведення футбольного чемпіонату Євро-2012, а також ознайомитися з туристично-рекреаційними можливостями самої Тернопільщини.

У рамках виставки-фестивалю було проведено ряд спеціальних заходів, зокрема: міжнародна науково-практична конференція на тему: “Актуальні питання рекламно-інформаційного забезпечення туристично-рекреаційної галузі у рамках проведення Євро-2012”, семінари, фольклорний фестиваль.

Серед майже 200 учасників  виставки-фестивалю були і представники туристичного бізнесу зарубіжних країн, структурні підрозділи з питань туризму ряду обласних адміністрацій, туристичні підприємства, страхові компанії, санаторії, готелі, ресторани, навчальні заклади.

Окремо були представлені фольклорні колективи, майстри народних ремесел які презентували свої вироби та провели майстер-класи.

Слід відзначити, що Кіровоградщина брала участь у заходах Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалі вперше. Саме цим, а ще оригінальністю оформлення, різноманіттям рекламної продукції та друкованих матеріалів і була зумовлена підвищена увага  учасників та відвідувачів виставки до виставкового стенду Кіровоградської області. Для більшості гостей нашого стенду степова Кіровоградщина з її самобутньою духовною культурою, мальовничими пейзажами та глибокою історико-культурною спадщиною стала справжнім відкриттям, яке породило і жагу пізнання, і потяг до подорожей потенційних відвідувачів і споживачів туристичного продукту “Степової Еллади”.

Тож чекаємо на гостей!

Д.Гурба

Західна Україна відкрила для себе Кіровоградщину


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool