Загрози відключення закладів освіти від газопостачання у Кропивницькому немає

Лютий 10, 2017 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Станом на 10 лютого загрози щодо відключення від газопостачання закладів освіти у Кропивницькому не існує. Температурний режим у всіх школах і дитячих садочках підтримується відповідно до діючих санітарних норм.

На цьому наголосила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко, коментуючи рішення позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке оперативно відбулося 9 лютого.

Комісія, з метою недопущення виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру об’єктового рівня в освітній сфері Кропивницького, своїм рішенням заборонила газопостачальникам здійснювати роботи із відключення від газопостачання котелень, що перебувають на балансовому утриманні управління освіти міської ради.

- Управління освіти міської ради отримало від комісії припис провести переговорні процедури закупівлі за скороченою схемою для укладання договору на постачання природного газу на лютий та наступні місяці опалювального періоду 2017 року, відзначила Лариса Костенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool