За втручання прокуратури Кіровоградщини з недобросовісного орендаря стягнуто багатомільйонну заборгованість

Грудень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1614 | Коментарі: 0

За позовом заступника прокурора Кіровоградської області з недобросовісного орендаря на користь громади міста Кіровограда стягнуто заборгованість по оренді цілісного майнового комплексу в сумі 3,3 млн грн.

Крім того, рішенням суду орендаря - товариством з обмеженою відповідальністю «Єлисаветградська транспортна компанія» зобов’язано повернути майно вартістю 5,7 млн грн., а саме майновий комплекс комунального підприємства «Кіровограделектротранс» до комунальної власності.
Позовні вимоги прокуратури ґрунтувались на невиконанні орендарем істотних умов договору. У суді прокуратура вимагала стягнути заборгованість по орендній платі, визнати недійсним договір оренди та зобов’язати підприємство повернути майно державі.
На даний час, господарським судом області позовні вимоги прокуратури задоволено в повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool