За матеріалами СБУ засуджено приватного підприємця міста Олександрії

Травень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1841 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині засуджено торговця спеціальними технічними засобами негласного отримання інформації. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області.

11 квітня ц.р., вироком Петрівського районного суду Кіровоградської області за матеріалами СБУ засуджено приватного підприємця міста Олександрії, який займався незаконним придбанням та реалізацією спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації.

Встановлено, що зловмисник через мережу Інтернет організував канал отримання СТЗ. Під час огляду помешкання співробітники СБУ знайшли та вилучили з незаконного обігу 6 технічних засобів спеціального призначення, які були закамуфльовані під брелоки, датчики руху та протипожежну сигналізацію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool