За добу вогнеборцями Кіровоградщини було ліквідовано 6 загорянь у житловому секторі

Червень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула рятувальники Кіровоградщини 6 разів залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі.

Так, о 07:20 виникла пожежа на Л. Українки с. Турія Новомиргородського району. Там горіло 25 м2 сінника, 4 т соломи та сіна в ньому на території приватного домоволодіння.

О 08:58 пожежу було локалізовано та о 09:12 – ліквідовано. До гасіння було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород. О 13:00 сталась пожежа на вул. Вишневій с. Козацьке Петрівського району. Як стало відомо, горить 20 м2 покрівлі житлового будинку, 15 м2 покрівлі літньої кухні та 20 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 32-ї ДПРЧ смт Петрове, 39-ї ДПРЧ м. Жовті Води та місцевої пожежної команди с. Володимирівка ліквідували пожежу. Бійці 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка ліквідували пожежу 10 м2 господарчої будівлі на території приватного домоволодіння на вул. Набережній с. Розумівка Олександрівського району. Рятувальники 20-ї ДПРЧ залучались на гасіння пожежі 30м2 домашніх речей в житловому будинку на вул. Макаренка у м. Долинська. Двічі ліквідовували загоряння у житловому секторі бійці 24-ї ДПРЧ м. Бобринець. О 17:05 виникла пожежа на вул. Воїнів Інтернаціоналістів в районному центрі. Там горіло 40 м2 домашніх речей та 60 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Ще одне загоряння сталось на вул. Незалежності. Як з’ясувалось, там горіло 15 м2 домашніх речей в квартирі на 1-му поверсі 2-х поверхового житлового будинку. На місці пожежі рятувальниками виявлено тіло загиблої жінки, 1962 р.н. та врятовано жінку 1932 р.н. О 23:59 пожежу було локалізовано та о 00:24 – ліквідовано. До гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

Причини всіх пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool